Ik kan Microsoft Outlook niet starten of ik krijg de foutmelding 'Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen." (2023)

Outlook

Problemen oplossen

Problemen oplossen

Ik kan Microsoft Outlook niet starten of ik krijg de foutmelding 'Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen."

Outlook voor Microsoft 365 Outlook 2021 Outlook 2019 Outlook 2016 Outlook 2013 Office voor bedrijven Outlook 2010 Meer...Minder

Begeleide ondersteuning kan digitale oplossingen bieden voor Problemen met Microsoft 365

Begeleide ondersteuning uitproberen

Problemen met het starten van Outlook 2016, Outlook 2013 of Outlook 2010, of krijgt u de foutmelding 'Kan Microsoft Outlookniet starten. Kan het Outlook-venster niet openen’? Wij kunnen dit probleem voor u oplossen of u kunt de onderstaande stappen voor probleemoplossing gebruiken.

We kunnen verschillende veelvoorkomende Outlook-problemen voor u opsporen en oplossen. Als uw probleem niet kan worden opgelost met ons geautomatiseerde hulpprogramma, of als u het probleem liever zelf wilt oplossen, raadpleegt u de volgende sectie.

Ik kan Microsoft Outlook niet starten of ik krijg de foutmelding 'Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen." (1)

Laat ons uw probleem oplossen
Ondersteunings- en herstelassistent voor Microsoft 365 downloaden

Soms kunnen invoegtoepassingen een conflict veroorzaken met Outlook. Als u Outlook in de veilige modus start, dat wordt gestart Outlook zonder geladen invoegtoepassingen, dan weet u of een invoegtoepassing het probleem veroorzaakt.

Opmerking:Als u een ABBYY FineReader-invoegtoepassing hebt ingeschakeld, kan een verouderde versie van de software een opstartfout van Outlook veroorzaken. Zie Microsoft 365-programma's kunnen vastlopen terwijl de invoegtoepassing FineReader is geïnstalleerd voor meer informatie.

Outlook starten in de veilige modus

 1. Kies Start > Uitvoeren.

 2. Typ Outlook /safe en kies OK.

 3. In het dialoogvenster Profielen kiezen accepteert u de standaardinstelling van Outlook en kiest u OK.

  Ik kan Microsoft Outlook niet starten of ik krijg de foutmelding 'Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen." (2)

 4. Als u daarom wordt gevraagd, typt u uw wachtwoord en kiest u Accepteren.

Tips:

 • Hoe weet ik dat ik in de veilige modus werk? U ziet een label dat sterk lijkt op het label boven aan het scherm.

  Ik kan Microsoft Outlook niet starten of ik krijg de foutmelding 'Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen." (3)

 • Het pictogram Outlook Ik kan Microsoft Outlook niet starten of ik krijg de foutmelding 'Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen." (4) op de taakbalk wijst u er ook op dat het programma niet naar behoren functioneert.

Als Outlook wel in de veilige modus start, dan wordt het probleem waarschijnlijk veroorzaakt door een invoegtoepassing. U moet alle invoegtoepassingen uitschakelen voordat u Outlook opnieuw start.

Invoegtoepassingen uitschakelen

 1. Kies linksboven in OutlookBestand > Opties > Invoegtoepassingen.

 2. Controleer onderaan in Office-invoegtoepassingen weergeven en beheren of Com-invoegtoepassingen wordt weergegeven in het vak Beheren. Kies vervolgens Start.

 3. Als de lijst COM-invoegtoepassingen van de huidige invoegtoepassingen wordt geopend, voert u als voorzorgsmaatregel een van de volgende handelingen uit:

  • Noteer handmatig de titel van elke geselecteerde invoegtoepassing die in de lijst Beschikbare invoegtoepassingen staat weergegeven.

   of

  • Maak een schermafbeelding van het eigenschappenvenster en sla de afbeelding op in een locatie naar keuze.

 4. Als u de titels van de geselecteerde invoegtoepassingen hebt genoteerd, schakelt u alle ingeschakelde selectievakjes uit en kiest u OK.

  Let op:Klik op zo'n selectievakje om het uit te schakelen. Selecteer geen invoegtoepassing en kies Verwijderen. Als u over beheerdersrechten beschikt, kunt u de invoegtoepassing echt verwijderen. Voor deze probleemoplossing gaat u de invoegtoepassing echter uitschakelen, niet verwijderen.

 5. Kies Bestand > Afsluiten.

Opnieuw starten

 1. Kies Start > Uitvoeren en typ Outlook in het vak Openen.

  Opmerking:Als het programma normaal wordt geladen, is waarschijnlijk een van de invoegtoepassingen de oorzaak van de fout en moet u achterhalen om welke het gaat. Schakel de invoegtoepassingen een voor een in om erachter te komen welke het probleem veroorzaakt.

 2. Kies linksboven in OutlookBestand > Opties > Invoegtoepassingen.

 3. Schakel het selectievakje in naast de invoegtoepassing die u opnieuw wilt inschakelen en kies OK.

 4. Herhaal alle stappen totdat u alle oorspronkelijke invoegtoepassingen opnieuw hebt ingeschakeld en de bron van de fout hebt achterhaald.

  Belangrijk:Vergeet niet dat wanneer Outlook in de veilige modus wordt geopend, u de invoegtoepassing hebt gevonden die u zojuist als de oorzaak van de fout hebt aangemerkt.

  • Start Outlook opnieuw en schakel de invoegtoepassing uit die het probleem veroorzaakte. Start daarna Outlook opnieuw.

  • Zorg dat u het proces van opnieuw starten-uitschakelen-opnieuw starten uitvoert voor elke invoegtoepassing die oorspronkelijk in Outlook is ingeschakeld. De fout kan namelijk door meer dan één invoegtoepassingen worden veroorzaakt.

Uw profiel bevat de instellingen voor Outlook. Dit profiel kan soms beschadigd raken. U kunt dit vaststellen door een nieuw profiel te maken en te kiezen welk profiel moet worden gebruikt wanneer Outlook wordt gestart.

 1. Ga als volgt te werk om het Configuratiescherm te openen:

  • Voor Windows Vista of Windows 7 kiest u Start > Configuratiescherm.

  • Voor Windows 8 of Windows 10 kiest u Start. Vervolgens typt u Configuratiescherm.

   Opmerking:Voor Windows 10 controleert u in het Configuratiescherm of het vak Weergeven per in de rechterbovenhoek is ingesteld op Categorie.

 2. Kies E-mail.

 3. Kies in het dialoogvenster E-mailconfiguratie - Outlook de opties Profielen weergeven > Toevoegen.

  Ik kan Microsoft Outlook niet starten of ik krijg de foutmelding 'Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen." (5)

 4. Typ in het vak Profielnaam de naam voor het nieuwe profiel.

  Ik kan Microsoft Outlook niet starten of ik krijg de foutmelding 'Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen." (6)

 5. Op de pagina Automatische accountconfiguratie voor de wizard Account toevoegen, vult u onder E-mailaccountUw naam, E-mailadres en Wachtwoordin. Kies vervolgens Volgende.

  Ik kan Microsoft Outlook niet starten of ik krijg de foutmelding 'Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen." (7)

  Opmerking:De wizard Account toevoegen zoekt automatisch naar de instellingen voor uw mailserver.

 6. Kies Voltooien. De nieuwe profielnaam vindt u via het tabblad Algemeen in het dialoogvenster E-mail.

 7. Kies onder Dit profiel gebruiken bij het starten van Microsoft Outlook de optie Te openen profiel opgeven. Kies vervolgens OK.

Een ander profiel gebruiken

 1. Start Outlook opnieuw.

 2. Kies in de vervolgkeuzelijst in het dialoogvenster Profiel kiezen de naam van het nieuwe profiel dat u hebt gemaakt.

  Ik kan Microsoft Outlook niet starten of ik krijg de foutmelding 'Kan Microsoft Outlook niet starten. Kan het Outlook-venster niet openen." (8)

 3. Kies OK.

  Opmerking:Als Outlook normaal start, dan betekent dat dat uw Outlook-profiel beschadigd is en dus de bron is van het probleem.

Als u een profiel wilt verwijderen, dient u eerst een kopie van uw gegevens te maken. Alle offline-inhoud wordt verwijderd als u Verwijderen kiest. Zie Inleiding tot Outlook-gegevensbestanden (.pst en .ost) voor meer informatie.

In Outlook worden alle e-mailberichten, vergaderingen en gebeurtenissen, contactpersonen en taken in gegevensbestanden opgeslagen. Deze bestanden kunnen af en toe beschadigd raken. U kunt het hulpprogramma voor Postvak IN (scanpst.exe) uitvoeren om uw Outlook-gegevensbestanden te scannen en fouten te herstellen.

 1. Sluit Outlook af om het hulpprogramma voor Postvak IN te kunnen gebruiken.

  Opmerking:De inhoud van het linker deelvenster wordt bepaald door de versie van Outlook die u gebruikt.

 2. Volg de koppelingen hieronder voor aanwijzingen voor uw versie van Outlook.

  • Outlook 2016 en Outlook 2013: Outlook-gegevensbestanden (.pst en .ost) herstellen

  • Outlook 2010: Outlook-gegevensbestanden (.pst en .ost) herstellen

Het navigatiedeelvenster is het deelvenster helemaal links in Outlook waar u uw mappenlijst en de pictogrammen vindt om te kunnen schakelen tussen E-mail, Agenda, Personen en Taken. Als u de opdracht /resetnavpane uitvoert, worden alle wijzigingen in het navigatiedeelvenster verwijderd.

Opmerking:Als u meer dan één computer hebt, kunt u de opdracht uitvoeren op alle computers, omdat de aanpassingen van het navigatiedeelvenster specifiek zijn voor de lokale Outlook op een computer.

 1. Sluit Outlook.

 2. Kies Start > Uitvoeren.

 3. Typ Outlook.exe /resetnavpane in het vak Openen en kies vervolgens OK.

De compatibiliteitsmodus is speciaal ontworpen zodat programma's kunnen worden uitgevoerd op oudere besturingssystemen. Als Outlook wordt uitgevoerd in de compatibiliteitsmodus, kunt u de modus uitschakelen en controleren of het probleem hiermee is opgelost.

Opmerking:Deze stap is bedoeld voor Outlook 2013 of Outlook 2010. Outlook 2016 bevat geen tabblad Compatibiliteit.

 1. Zoek het bestand Outlook.exe op uw computer.

  • Voor Outlook 2013 vindt u dit bestand in C:\Program Files\Microsoft Office\Office 15\ of C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office 15\.

  • Voor Outlook 2010 vindt u dit bestand in C:\Program Files\Microsoft Office\Office 14\ of C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office 14\.

 2. Klik met de rechtermuisknop op het bestand Outlook.exe, kies Eigenschappen en kies vervolgens het tabblad Compatibiliteit.

 3. Als er selectievakjes op het tabblad Compatibiliteit zijn ingeschakeld, schakelt u deze uit en kiest u vervolgens Toepassen > OK.

 4. Start Outlook opnieuw.

Meer hulp nodig?

Deelnemen aan het gesprek

Vragen aan de community

Ondersteuning krijgen

Contact met ons opnemen

FAQs

Hoe kan ik mijn Outlook herstellen? ›

Kies Accountinstellingen > Accountinstellingen. Kies uw account (profiel) op het tabblad E-mail en kies vervolgens Herstellen.

Hoe kan ik Outlook opnieuw installeren? ›

Office herstellen
 1. Klik met de rechtermuisknop op de knop Start. ...
 2. Selecteer het Microsoft Office-product dat u wilt herstellen en selecteer Wijzigen. ...
 3. Afhankelijk van of uw exemplaar van Office Klik-en-klaar is of wordt geïnstalleerd via een MSI-bestand, ziet u de volgende opties om verder te gaan met herstellen.

Kan Microsoft Outlook 2007 niet starten kan het Outlook venster niet openen? ›

Outlook 2007 start niet meer, fout: Kan het outlook venster niet openen. Kan de set mappen niet openen. Sluit outlook en alle toepassingen af die gebruik maken van email en gebruik het hulpprogramma voor Postvak In. (Scanpst.exe) om fouten in het bestand vast te stellen en te repareren.

Kan Microsoft Office Outlook niet starten kan het Outlook venster niet openen ongeldige XML code? ›

Om het op te lossen, Zorg ervoor dat u onze tips volgen:
 • pers Win + R om naar de Run opdrachtprompt;
 • Typ Outlook.exe / resetnavpane in het invoervak, en druk op Enter;
 • zien of de ongeldige XML probleem opgelost werd.
Apr 9, 2019

Wat te doen als Outlook niet opstart? ›

Outlook starten in de veilige modus om het scherm 'Bezig met verwerken' op te lossen
 1. Sluit Outlook.
 2. Start Outlook in de veilige modus door een van de onderstaande opties te kiezen: Klik in Windows 10 op Start, typ Outlook.exe /safe en druk op Enter. ...
 3. Sluit Outlook en start het programma vervolgens in de normale modus.

Hoe kom ik weer in Outlook? ›

Ga naar Outlook Mobile Instellingen > (Agenda) Weerberichten. Tik op de Weerberichten-wisselknop om deze op AAN te zetten. U wordt mogelijk gevraagd locatieservices in te schakelen. U kunt de weerfunctie alleen inschakelen als locatieservices is ingeschakeld voor uw mobiele Outlook-app.

Waarom geen verbinding met Outlook? ›

Oorzaak: Outlook heeft geen verbinding met internet of het netwerk. Oplossing: Controleer of de computer is verbonden met internet of het netwerk. Gebruik een webbrowser om te kijken of u toegang hebt tot internetsites. Als u zich in een lokaal netwerk bevindt, controleert u of u toegang hebt tot intranetsites.

Hoe krijg ik mijn Outlook weer online? ›

Ga als volgt te werk:
 1. Klik op Verzenden/Ontvangen. Als Outlook is ingesteld op Offline werken, is deze knop gemarkeerd.
 2. Klik op Offline werken om weer online te gaan werken. Als er weer verbinding is met de server, heeft de knop Offline werken een effen achtergrond:

Hoe kan ik Outlook downloaden? ›

Hoe Outlook gratis te downloaden
 1. Klik in de zijbalk op de knop DOWNLOADEN om naar de website van Office te gaan.
 2. Klik op OFFICE KOPEN.
 3. Klik op de link OFFICE 1 MAAND GRATIS PROBEREN.
 4. Klik op de knop PROBEER 1 MAAND GRATIS.
 5. Als je al een account hebt, kun je je aanmelden en op VOLGENDE klikken.

Kan niet inloggen op Outlook app? ›

Ik kan me niet aanmelden bij de app
 • Controleer uw e-mailaccount en wachtwoord en voer de gegevens opnieuw in.
 • Controleer of uw e-mailaccount wordt ondersteund. ...
 • Als u zich niet kunt aanmelden bij een account dat u al hebt toegevoegd, verwijdert u uw account en voegt u dit opnieuw toe.

Waarom werkt Outlook 2007 niet meer? ›

Denk dan aan Outlook 2007, 2010 en Office 2013. Deze verouderde omgevingen bieden niet meer de veiligheidsstandaarden die Microsoft nastreeft, waardoor ze vanaf 1 november 2021 niet meer beschikbaar zijn.

Kan Outlook niet openen in Windows 10? ›

 • Outlook starten in de veilige modus: Voor gebruikers van Windows 10: Klik 'Start'> 'Zoeken'> Typ: Outlook.exe / safe en druk op Enter; ...
 • Sluit Outlook en open het vervolgens normaal. Hierna kunt u Outlook 2016 weer in Windows 10 gebruiken.

Kan Office niet meer openen? ›

Klik op Start en klik op Configuratiescherm. Dubbelklik op Programma's en onderdelen. Klik op Microsoft 365 en klik dan op Wijzigen. Selecteer Snel herstellen en klik op Herstellen.

Hoe weet je of je geblokkeerd bent op Outlook? ›

Als je e-mails blokkeert van een contactpersoon, zal deze hiervan geen melding krijgen dat het geblokkeert is of dat het e-mailadres niet meer bestaat. De verzonden e-mails worden dan direct verwijderd in je account en je zal deze niet meer kunnen terughalen.

Waar vind ik het wachtwoord van mijn Outlook? ›

Uw Outlook.com-wachtwoord is hetzelfde als uw Microsoft-account-wachtwoord.
 1. Ga naar Microsoft-accountbeveiliging en selecteer Wachtwoordbeveiliging.
 2. Als beveiligingsmaatregel kan u worden gevraagd om uw identiteit te aan te tonen met een beveiligingscode.

Waar vind ik alle Outlook instellingen weergeven? ›

> Alle Outlook-instellingen weergeven > E-mail > Indeling.

Wat te doen bij geen verbinding? ›

Start je apparaat opnieuw op.

Open je app Instellingen en tik op Netwerk en internet of Verbindingen. Afhankelijk van je apparaat kunnen deze opties verschillen. Zet wifi uit en mobiele data aan en check of er een verschil is. Zo niet, dan zet je mobiele data uit en wifi aan en check je het opnieuw.

Hoe verbinding maken met server Outlook? ›

Ga naar het menu Extra en selecteer Accounts. Selecteer het account in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster Accounts. Klik op Geavanceerd en klik vervolgens op het tabblad Server. Schakel onder Microsoft Exchange en Adreslijstservice het selectievakje SSL gebruiken om een verbinding te maken in.

Hoe Microsoft account deblokkeren? ›

Als u uw account wilt ontgrendelen, moet u zich aanmelden om een beveiligingscode op te halen. Tips: U kunt een willekeurig telefoonnummer gebruiken om de beveiligingscode aan te vragen. Het telefoonnummer hoeft niet aan uw account te worden gekoppeld.

Waar vind ik mijn server instellingen? ›

Android (systeemeigen Android-e-mailclient)
 1. Selecteer je e-mailadres, en klik onder Geavanceerde instellingen op Serverinstellingen.
 2. Je wordt naar het scherm Serverinstellingen van je Android geleid, waar je toegang hebt tot je serverinformatie.

Hoe krijg ik mijn email account terug? ›

 1. Volg de stappen om je Google-account of Gmail te herstellen. Er worden een paar vragen gesteld om te bevestigen dat het jouw account is. Beantwoord de vragen zo goed mogelijk. ...
 2. Reset je wachtwoord als daarom wordt gevraagd. Kies een sterk wachtwoord dat je nog niet eerder met dit account hebt gebruikt.

Wat is het verschil tussen Outlook en Outlook Com? ›

Voornamelijk ontworpen voor de consument, Outlook.com biedt veel van dezelfde functies als Outlook op het web. U kunt andere e-mailadressen toevoegen aan Outlook.com en uw e-mail thuis of op uw werk controleren via de Outlook.com-service. U kunt ook uw e-mailaccount Outlook.com toevoegen aan Outlook 2016.

Is er een gratis versie van Outlook? ›

Outlook is verkrijgbaar als gratis versie. Daarnaast is Outlook Premium onderdeel van het Office 365 pakket, waarmee je altijd toegang hebt tot de meest uitgebreide functies van Office, zoals Word, Excel en Teams.

Is Outlook en Microsoft hetzelfde? ›

Accounts van Outlook.com, hotmail.com, live.com of msn.com worden beheerd door Microsoft en worden automatisch als Microsoft-accounts beschouwd. Dit betekent dat wijzigingen die u in dit account aanbrengt, worden doorgevoerd in alle Microsoft-services die u met uw account gebruikt, zoals Xbox, Skype en OneDrive.

Kan niet meer inloggen op mijn email? ›

Het is mogelijk dat uw firewall, antivirus of netwerkinstellingen uw e-mailprogramma blokkeren.
 • Schakel uw firewall en antivirus tijdelijk uit en probeer het opnieuw.
 • Op een computernetwerk kunnen bepaalde poorten geblokkeerd zijn. Probeer op een ander netwerk verbinding te maken, bijvoorbeeld via uw mobiele provider.

Wat is de nieuwste versie van Outlook? ›

Microsoft Outlook
Microsoft Office Outlook
OntwikkelaarMicrosoft
Recentste versie1809 (Build 10827.20181) (16 oktober 2018)
StatusActief
BesturingssysteemMicrosoft Windows en Mac OS X
6 more rows

Kan ik Microsoft Office opnieuw installeren? ›

Zodra u Office hebt verwijderd, meldt u zich opnieuw aan bij www.office.com en selecteert u Andere installatieopties. Kies vervolgens de gewenste taal en versie (64- of 32-bits) en selecteer Installeren. (Zie Visio installeren of Project installeren als u deze zelfstandige apps opnieuw wilt installeren.)

Hoe Office opnieuw activeren? ›

Een nieuwe of Microsoft 365-productcode activeren

Als u een nieuwe Microsoft 365-productcodekaart hebt gekocht of als u een productcode hebt ontvangen wanneer u Microsoft 365 via een onlinewinkel hebt gekocht, gaat u naar Office.com/setup of Microsoft365.com/setup en volgt u de aanwijzingen op het scherm.

Kan ik Office verwijderen en opnieuw installeren? ›

Optie 1: Microsoft 365 verwijderen met behulp van het configuratiescherm
 1. Open het Configuratiescherm. ...
 2. Volg de aanwijzingen om het verwijderen te voltooien. ...
 3. Om Microsoft 365 opnieuw te installeren, selecteert u de versie die u wilt installeren en volgt u de stappen van die versie.

Kan niet meer inloggen op Outlook? ›

Ik kan me niet aanmelden bij mijn Microsoft-account
 • Selecteer wachtwoord opnieuw instellen hieronder. ...
 • Voer het e-mailadres, het telefoonnummer of de Skype-naam in die u gebruikt om u aan te melden en selecteer vervolgens Volgende.
 • We vragen waar u uw verificatiecode wilt ophalen en selecteren Volgende.

Hoe mail account herstellen? ›

Een herstelmailadres toevoegen of wijzigen
 1. Open op je Android-telefoon of -tablet de app Instellingen Google. Je Google-account beheren.
 2. Tik bovenaan op Beveiliging.
 3. Tik onder 'Manieren waarop we kunnen controleren dat jij het bent' op Herstelmailadres. ...
 4. Je kunt nu het volgende doen: ...
 5. Volg de stappen op het scherm.

Kan geen verbinding maken met de server Outlook? ›

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken.

Waarom opnieuw aanmelden bij Outlook? ›

De cookies die gebruikt worden om aangemeld te blijven zijn verwijderd of corrupt geraakt. Om de aanmeldgegevens te onthouden wordt gebruik gemaakt van cookies. Als je de cookies verwijderd dan kan het systeem deze niet meer gebruiken en zul je opnieuw moeten aanmelden.

Kan Outlook app niet openen? ›

De Outlook-app loopt vast

Als de mobiele Outlook-app bij het openen vastloopt, wist u de cache van de browser op uw apparaat. Vervolgens verwijdert u de app en installeert u deze opnieuw.

Wat moet je doen als je mail het niet doet? ›

Controleer of alle instellingen van uw e-mail programma correct staan (zie hier). Controleer of u een antivirus programma/firewall hebt. Indien u die hebt, kunt u best eens proberen om deze te deactiveren/verwijderen. Uit ervaring merken we dat deze programma's regelmatig aan de oorzaak liggen van e-mail problemen.

Kan niet aanmelden op Microsoft? ›

Problemen met aanmelden bij Windows oplossen
 • Start het apparaat opnieuw op. ...
 • Controleer uw internetverbinding. ...
 • Uw wachtwoord controleren. ...
 • Uw pincode opnieuw instellen. ...
 • Uw wachtwoord opnieuw instellen. ...
 • Met een ander account aanmelden. ...
 • Aanmelden in de veilige modus. ...
 • Aanmelden met een tijdelijk profiel.

Waar vind ik het wachtwoord van mijn Microsoft-account? ›

Wachtwoord herstellen
 1. Surf in de browser naar login.live.com.
 2. Typ het e-mailadres van het account.
 3. Klik op Volgende.
 4. Klik op Wachtwoord vergeten?
 5. Zet onder 'Hoe wil je je beveiligingscode ontvangen? ...
 6. Gekozen voor een e-mailadres? ...
 7. Klik op Code ophalen.
 8. Bekijk de code in een e-mail of sms en vul 'm in op de website.
Oct 4, 2022

Kan niet inloggen op e-mailadres? ›

Het is mogelijk dat uw firewall, antivirus of netwerkinstellingen uw e-mailprogramma blokkeren.
 • Schakel uw firewall en antivirus tijdelijk uit en probeer het opnieuw.
 • Op een computernetwerk kunnen bepaalde poorten geblokkeerd zijn. Probeer op een ander netwerk verbinding te maken, bijvoorbeeld via uw mobiele provider.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Clemencia Bogisich Ret

Last Updated: 03/13/2023

Views: 6235

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Clemencia Bogisich Ret

Birthday: 2001-07-17

Address: Suite 794 53887 Geri Spring, West Cristentown, KY 54855

Phone: +5934435460663

Job: Central Hospitality Director

Hobby: Yoga, Electronics, Rafting, Lockpicking, Inline skating, Puzzles, scrapbook

Introduction: My name is Clemencia Bogisich Ret, I am a super, outstanding, graceful, friendly, vast, comfortable, agreeable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.